Tukea ammatillisten oppilaitosten sertifiointeihin

Savonlinnan ammatti- ja aikuisopiston koordinoimana ja Opetushallituksen rahoittamana on käynnistynyt viiden koulutuksen järjestäjän yhteishanke, jolla edistetään kestävän kehityksen toimintasuunnitelmien rakentamista ja sertifiointeja.

Hankkeessa tuetaan koulutuksen, konsultoinnin ja vertaisarviointien keinoin muun muassa kestävän kehityksen työn organisointia, toimintaohjelmien rakentamista, kestävän kehityksen kytkemistä osaksi toimintajärjestelmää ja laadunhallintaa sekä opetuksen ja ammattiosaamisen näyttöjen ja arjen kestävän kehityksen käytäntöjen kehittämistä.

Kestävän kehityksen itsearviointiin ja sertifikaatin tavoitteluun tarjotaan hankkeessa oppilaitosyksikkökohtaista tukea. Hankkeen levitettävinä tuotoksina syntyvät kuvaukset kumppaneina olevien koulutuksen järjestäjien kestävän kehityksen toimintamalleista.

Hankkeessa ovat mukana koordinaattorin lisäksi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Koulutuskeskus Salpaus, Hyria koulutus ja Omnian ammattiopisto. Hankkeen asiantuntijatahoina toimivat OKKA-säätiö ja Osuuskunta Eco-One.

Lisätietoja hankkeesta:

KEKE-serti – Kestävän kehityksen toimintasuunnitelmien ja sertifiointien edistäminen ammatillisissa oppilaitoksissa

Projektipäällikkö, hankesuunnittelija
Maire Huopalainen
puh. 044 550 6682
maire.huopalainen@samiedu.fi

Julkaistu: 30.8.2011

Oppilaitosten kestävän kehityksen sertifiointi