Sertifikaattihakemus

Hakulomake

Kestävän kehityksen sertifikaattia haetaan OKKA-säätiöltä. Hakemusta varten täytetään alla oleva hakulomake. Hakemukseen ei tarvita mitään liitteitä. Auditoija toimittaa suoraan OKKA-säätiölle auditointiraportin, jossa vahvistetaan kriteerien täyttyminen. Oppilaitos, järjestö tai lastenkulttuurikeskus voi hakea sertifikaattia auditointiraportin perusteella kuuden kuukauden ajan ulkoisen arvioinnin toteutuksesta lukien.

Lataa hakulomake

Allekirjoitettu ja skannattu sertifikaattihakemus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen okka-saatio(at)oaj.fi.

Hakemusten käsittely ja sertifikaatin luovutus

OKKA-säätiön hallitus käsittelee kokouksissaan sertifikaattihakemukset ja auditointiraportit ja myöntää sertifikaatit, mikäli sertifioinnille muodolliset edellytykset täyttyvät.  OKKA-säätiö lähettää organisaatiolle tiedon sertifikaatin myöntämisestä, antaa sertifikaatille numeron ja merkitsee organisaation sertifikaattirekisteriin.

OKKA-säätiön edustaja luovuttaa oppilaitokselle, järjestölle tai lastenkulttuurikeskukselle sertifikaattibannerin ja -todistuksen sovitussa organisaation järjestämässä tilaisuudessa. Lisäksi organisaatio saa oikeuden käyttää sertifikaatin logoa viestinnässään.

Lataa sertifikaattilogo

Organisaatiolle luovutettava kestävän kehityksen sertifikaattibanneri (koko 150 x 70 cm):

 

Oppilaitosten kestävän kehityksen sertifiointi